Business Development Managers Food & Online Retail

Climate Neutral Group

POSITIE

Business Development Managers Food & Online Retail

Climate Neutral Group (CNG) is een B-Corp gecertificeerd bedrijf dat zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan. Een omvangrijke groep bekende multinationals en mid-market bedrijven (o.a. bol.com, PLUS RetailAhold Delhaize en WeTransfer) worden door CNG ondersteund op hun reis naar Nul CO2 en voeren het ‘Climate Neutral Certified’ kenmerk.

CNG’ers werken vanuit de overtuiging dat zakelijkheid en idealisme hand in hand gaan. De organisatie maakt een duizelingwekkende groei door. De Business Development Managers Food & Online Retail (2 vacatures) zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van duurzame relaties en het daarmee met het team verder uitbouwen van de Food- of Online Retail practice in Nederland. Deze sectoren focussen zich op opdrachtgevers die hun producten door Climate Neutral Group willen laten certificeren met hun klimaatneutrale keurmerk.

POSITIE

Interesse?

Dit is een mooie kans voor kandidaten die hun kennis van de markt op het gebied van Food of Online Retail willen inzetten om impact te hebben op klimaatverbetering binnen een succesvolle scale-up. Kandidaten beschikken over ca. 10 tot 15 jaar commerciële ervaring en een aantoonbaar track record op het gebied van consultative selling, het realiseren van new business en complexe salesprocessen op directieniveau.

Interesse? 
Neem contact met ons op via onze contactpagina om ons functieprofiel te ontvangen en/of te laten weten dat je interesse hebt in deze rol. Reageren kan ook bij Wenda Keijzer via info@careeropeners.nl.

Blog

Leiderschap in het tijdperk van AI

In een tijdperk waarin technologie en kunstmatige intelligentie (AI) bedrijven en industrieën transformeren, ondergaat de rol van de CEO een diepgaande verandering. Hoe kunnen CEO’s AI strategisch omarmen? Eén van de meest cruciale vaardigheden voor CEO’s in een door AI gedomineerde wereld is begrip van de relevante technologieën en hun toepassingen. Andrew McAfee en Erik…