Business Development Managers Food & Online Retail

Climate Neutral Group

POSITIE

Business Development Managers Food & Online Retail

Climate Neutral Group (CNG) is een B-Corp gecertificeerd bedrijf dat zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan. Een omvangrijke groep bekende multinationals en mid-market bedrijven (o.a. bol.com, PLUS RetailAhold Delhaize en WeTransfer) worden door CNG ondersteund op hun reis naar Nul CO2 en voeren het ‘Climate Neutral Certified’ kenmerk.

CNG’ers werken vanuit de overtuiging dat zakelijkheid en idealisme hand in hand gaan. De organisatie maakt een duizelingwekkende groei door. De Business Development Managers Food & Online Retail (2 vacatures) zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van duurzame relaties en het daarmee met het team verder uitbouwen van de Food- of Online Retail practice in Nederland. Deze sectoren focussen zich op opdrachtgevers die hun producten door Climate Neutral Group willen laten certificeren met hun klimaatneutrale keurmerk.

POSITIE

Interesse?

Dit is een mooie kans voor kandidaten die hun kennis van de markt op het gebied van Food of Online Retail willen inzetten om impact te hebben op klimaatverbetering binnen een succesvolle scale-up. Kandidaten beschikken over ca. 10 tot 15 jaar commerciële ervaring en een aantoonbaar track record op het gebied van consultative selling, het realiseren van new business en complexe salesprocessen op directieniveau.

Interesse? 
Neem contact met ons op via onze contactpagina om ons functieprofiel te ontvangen en/of te laten weten dat je interesse hebt in deze rol. Reageren kan ook bij Wenda Keijzer via info@careeropeners.nl.

Blog

Het toekomstbestendige familiebedrijf: Verrassende inzichten

Career Openers Executive Search bemiddelt regelmatig in posities binnen familiebedrijven. In deze blog delen we graag een aantal verrassende inzichten. Het belangrijkste kenmerk van een familiebedrijf is natuurlijk dat de familie het bedrijf runt. Maar hoe kan een familiebedrijf succesvol en toekomstbestendig zijn? Is het managen van een succesvolle en professionele organisatie ooit verenigbaar met…

Interview

Interview met Joris Linders, Co-Founder Beequip

Deze maand interviewen we een bekende mid-market CEO: Joris Linders. Joris is Co-Founder van BEEQUIP. Inmiddels de grootste alternatieve financier in Nederland, maar zes jaar geleden slechts een idee. We vragen door waarom juist Joris succesvol is geweest. Ooit een irritant vechtersbaasje op het schoolplein. Vandaag een succesvolle leider en ondernemer die 100% happiness toch…