Interim Management

Interim Management

Interim Management vraagt om grondigheid. Daar ligt onze kracht. Door onze expertise en betrokkenheid kunnen wij vanuit een korte briefing goed en snel schakelen. Kenmerkend voor de dynamiek binnen interim search.

Career Openers Interim Management is de afgelopen jaren organisch gegroeid. Voornamelijk door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers naar gedegenheid binnen interim oplossingen. Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk van gekwalificeerde kandidaten en door continu te investeren in nieuwe relaties, hebben we inmiddels een succesvol interim trackrecord opgebouwd.

Career Openers Interim Management verbindt mid-market bedrijven en prominente corporates met tijdelijke kandidaten voor C-level posities en op (senior) Director- en VP-level. Wij werken vooral binnen Retail, FMCG, Wholesale, Durables, Consumer Technology & E-Commerce, Commercial Health en Mobility.

Meer weten?

Voor interim kandidaten

We investeren in warme en langdurige relaties. Door de acquisitie van interessante nieuwe opdrachten en door te adviseren op het gebied van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Ook voor interim-professionals is de kandidaat ons vertrekpunt. Waar staat deze in zijn of haar ontwikkeling als professional en als leider? Als we dat samen scherp hebben kunnen interim kandidaten een betrouwbaar advies van ons verwachten. Zie Ons DNA.

 

Vervulde posities

Ons Track record
Koninklijke Paardekooper Group

Interim General Manager

TuinVisie
  • Son

Interim Head of Marketing

Heineken
  • Amsterdam

Interim Global Innovation Manager

A.S. Watson
  • Renswoude

Interim Manager Customer Service

JUMBO Supermarkten
  • Veghel

Interim Senior Consultant Data & Analytics

Coty
  • Schiphol

Interim Sales Manager

Hans Anders
  • Gorinchem

Interim Head of Marcom

Fit For Free
  • Leiderdorp

Interim Human Resources Director