Career Openers

Voor opdrachtgevers

Young Executives

Introductie

Binnenhalen van Toptalent

De wereld verandert in een rap tempo. Standaard werk wordt in de komende tien jaar meer en meer geautomatiseerd en cruciale menselijke aspecten worden alleen maar belangrijker. Ontwikkelingen die schreeuwen om toptalent. Het is de nieuwe generatie leiders die twee dimensies kunnen combineren: het vermogen om vanuit een eigen visie doelen te stellen en te bereiken, gecombineerd met de kundigheid om het bereiken van die doelen sociaal intelligent te sturen.

Al ruim twintig jaar staat de loopbaan- en leiderschapsontwikkeling van toptalent centraal bij Career Openers. Niet een openstaande vacature is ons vertrekpunt, maar de ambities en loopbaanwensen van toptalent. Al duizenden high potential young professionals en executives vertrouwden op ons onafhankelijke advies over hun carrière. Door warme langdurige relaties maakt Career Openers het verschil. Toptalent gaat niet alleen graag met ons in gesprek, we kennen hun wensen en drijfveren als geen ander bureau.

Toptalenten zijn essentieel voor het succes van een organisatie, maar ze zijn ook schaars. Hoe val je op als werkgever? En hoe kun je toptalenten aan jouw organisatie binden? Career Openers helpt bij het ontwikkelen van een toptalent mindset. Wij weten als geen ander bureau wat een positie aantrekkelijk maakt voor toptalent en helpen bij het aanscherpen van de propositie. Ook ondersteunt Career Openers bij het interviewen en binnenhalen van toptalent. Een competentie waar we in 2018 ook al een boek over publiceerden.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Lees verder

Career Openers Young Executives

Disciplines en industrieën

Onze consultants focussen zich op specifieke sectoren en vakgebieden. Door deze focus weten we precies wat een kandidaat moet meebrengen om succesvol te zijn binnen jouw branche en organisatie. Het zorgt er ook voor dat onze consultants een uitgebreid netwerk hebben binnen hun eigen domein. We begrijpen én kennen we onze kandidaten beter.

Wij vervullen graag Managers en Directors posities bij multinationals en mid-market organisaties in voornamelijk consulting, digital, e-commerce, finance, general management, HR, marketing, sales/commercial management, strategy, supply chain en operations. We werken veel in consumer & retail, industustrial, private equity, services en technology.

Diensten Career Openers Young Executives

Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen
  • Open introducties

    Wij hebben een groot en warm netwerk met toptalenten, waarmee we een lange termijn relatie hebben opgebouwd. Relevante kandidaten brengen we in contact met jouw organisatie.

  • Search

    Voor jouw organisatie gaan wij actief op zoek naar kandidaten voor een specifieke functie.

  • Toptalent Mindset

    Career Openers helpt jouw organisatie in het ontwikkelen van een toptalent mindset.

Contact

Hoe kunnen wij helpen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.