Career Openers

Toptalent Community

een klankbord voor de leiders van morgen

Toptalent Community

Introductie

Bij jouw huidige werkgever heb je indrukwekkende wapenfeiten geboekt en verschillende promoties gemaakt. Kortom, je bent succesvol en zit goed op je plek. Toch vraag je jezelf ook af: kan mijn groei ergens anders nog sneller gaan en wat zijn mijn mogelijkheden buiten deze organisatie?

Wij prikkelen de Innovator van vandaag om na te denken over zijn ontwikkeling naar de succesvolle leider van morgen. Voor Young Executives uit de absolute top van de Nederlandse arbeidsmarkt dienen wij als extern klankbord.  Wij houden een spiegel voor op het vlak van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Benieuwd naar hoe je in aanmerking komt voor onze Toptalent Community?

Lees verder

Diensten

De Toptalent Community in de praktijk
  • Jaarlijkse check-ups

    Vanuit een betrokken én onafhankelijke positie bespreekt de consultant met je de geboekte progressie en aandachtspunten in jouw loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

  • Workshops

    Omringd door succesvolle peers en gastsprekers komen loopbaan- en leiderschapsgerelateerde thema's aan bod.

  • Oriënterende gesprekken

    Wanneer je besluit om een externe loopbaanstap te maken, brengen wij je in contact met relevante werkgevers die een omgeving bieden waarin jij de besproken professionele groei kunt maken.

Talent Grid

Kom jij in aanmerking voor onze Toptalent Community?

Beschik jij over ‘organisatiesensitiviteit’ en ben jij ‘challenging’? Wij geloven dat een succesvolle (potentiële) leider op beide dimensies hoog scoort óf de potentie heeft om hierop te groeien. Deze uitzonderlijke professional noemen wij een Innovator. Een typering uit onze Talent Grid, die de basis vormt voor advies op het vlak van jouw loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. 

De naam verraadt het al: Innovators verwelkomen we graag in onze community. Heb jij indrukwekkende wapenfeiten geboekt die bewijzen dat jij de (potentiële) leider van morgen bent?

Talent grid