Career Openers

Young executive search

For Toptalent only

Career Openers Young Executives

Introductie

Bij je huidige werkgever heb je indrukwekkende wapenfeiten geboekt. Je bent een toptalent. Toch knaagt er iets: kun jij jezelf nog voldoende ontwikkelen? Zelfs als je bij een toonaangevende organisatie werkt en eigenlijk goed op je plek zit, is het niet gek om je af te vragen of je ergens anders misschien nog sneller kunt groeien.

Bij Career Openers kun je eerlijk en onafhankelijk advies verwachten. Natuurlijk houden we je op de hoogte van interessante en relevante vacatures, maar dat is bij ons nooit het vertrekpunt. Tijdens jouw carrière staan we klaar om je te helpen om strategische loopbaankeuzes te maken en je te ontwikkelen op het gebied van leiderschap. We geven jou daadwerkelijk het stuur in handen van jouw eigen ontwikkeling.

Dit doen we door jou écht te leren kennen. We brengen jouw ambities en wensen in kaart en geven inzicht in mogelijke loopbaanpaden. Niet alleen nu, maar gedurende jouw gehele carrière helpt Career Openers je groeien, excelleren en impact te maken waar jij dat wilt. In ruim twintig jaar wisten we al duizenden high potential young professionals en executives te helpen bij vraagstukken en vervolgstappen in hun carrière en leiderschapsontwikkeling.

Benieuwd of we je verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op

Voorbeelden van ingevulde posities

Ons track record
Action
Action
  • Zwaagdijk

Business Controller

DFE Pharma
  • Goch

Digital Marketing Manager

Coty Netherlands
  • Schiphol

E-commerce Trade Marketing Specialist

Beequip
  • Rotterdam

Director Business Development

For toptalent only

Toptalent Community

Aan de hand van jaarlijkse check-ups en workshops helpen wij de absolute top van de Nederlandse arbeidsmarkt bij hun ontwikkeling om de succesvolle leiders van morgen te worden. Verwacht altijd eerlijk en onafhankelijk advies. Als je toe bent aan een loopbaanstap, inventariseren we samen a-posities die het beste aansluiten bij jouw ontwikkeling.

Aan de hand van ons eigen ontwikkelde leiderschapsmodel de Talent Grid bepalen we of je in aanmerking komt voor de Toptalent Community.

Meer weten?

Toptalent Community