Voor opdrachtgevers

Oók de Trusted Advisor voor jouw organisatie

Introductie

Zoveel meer dan Werving & Selectie

Doordat de arbeidsmarkt wordt overspoeld met interessante vacatures, hebben kandidaten het voor het uitkiezen. Hoe val jij op als werkgever en vind je de juiste mensen voor jouw organisatie?

Als geen ander weet Career Openers wat er speelt op de arbeidsmarkt. Als Trusted Advisor helpen wij kandidaten bij het maken van beslissingen in iedere fase van hun carrière. Door een lange termijn relatie met ze te onderhouden, weten wij precies wat hun belangrijkste drijfveren zijn. En of een kandidaat die uitzonderlijke professional is: een Innovator.

Met ons grote en warme netwerk van kandidaten helpen wij je graag bij het invullen van een ontstane vacature. Overigens zijn wij los van een concrete opdracht graag jouw gesprekspartner over talent management. Daarmee is Career Openers ook de Trusted Advisor voor jouw organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Lees verder

Diensten

Wat Career Openers voor jouw organisatie doet
 • Open introducties

  Vanuit de Innovator Community brengen wij toptalent in contact met jouw organisatie.

  Contact opnemen
 • Search

  Voor jouw organisatie gaan wij op zoek naar kandidaten voor een specifieke functie.

 • Interim

  Voor een tijdelijke opdracht introduceren wij interim kandidaten.

Het netwerk van Career Openers

Ben jij onze volgende partner?

Voor jouw organisatie vervullen wij graag functies binnen Category Management, Marketing, Sales, Digital, Finance, Human Resources, Supply Chain en Operations. Binnen deze vakgebieden werken wij samen met (internationale) corporates, familiebedrijven en private equity owned organisaties. Deze partijen zijn veelal actief in Digital, Food en Non-Food Retail, E-Commerce en FMCG. Zie hieronder een selectie van onze partners.

Trusted Advisor

3 Redenen waarom Career Openers het verschil maakt
Sinds 1998 begeleidt Career Openers kandidaten bij het maken van carrièrebeslissingen. Door de jaren heen is ons netwerk explosief gegroeid. Met de Innovator Community stimuleren wij de Innovators van vandaag bij hun ontwikkeling naar succesvolle leiders van morgen. Dit uitgebreide netwerk is van meerwaarde bij het zo goed en snel mogelijk invullen van een ontstane vacature. Maar ook bij het proactief introduceren van (top-)kandidaten voor toekomstige posities. Kandidaten vertrouwen op ons advies.
Career Openers staat bekend om haar grondige aanpak. In de gesprekken die wij voeren met kandidaten gaan wij altijd één stap verder. Wij selecteren echt. Aangevuld met een online assessment hebben wij een scherp beeld van de geschiktheid en de potentie van de kandidaat en kunnen wij een betrouwbare inschatting maken of hij of zij de vacature met succes kan invullen. Bovendien vullen we onze eigen bevindingen aan met informatie uit ons netwerk. Zo weten we altijd helemaal zeker dat een kandidaat ‘willing’ en ook echt ‘able’ is.
Onze consultants richten zich op specifieke sectoren en vakgebieden. Wij weten hierdoor precies wat een kandidaat moet meebrengen om succesvol te zijn in een specifieke branche en rol. Door deze focus hebben onze consultants een uitgebreid netwerk binnen deze specifieke vakgebieden. Wij begrijpen en kennen onze kandidaten hierdoor beter. En daarmee ook hun potentiële werkgever.

Het team

Wij zijn Career Openers.

Contact

Hoe kunnen wij helpen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.