DIEPGAAND DOORGRONDEN

Executive Interview Training

CAREER OPENERS executive search

Executive Interview Training

Introductie

Kandidaten selecteren voor de belangrijkste posities binnen een organisatie is een lastige opgave. Voor C-level posities is het afwerken van een vragenlijstje niet voldoende. Zelfs met hulp van een goede headhunter wilt u zelf ook het maximale halen uit het interview.

U wilt zeker zijn dat u een goed beeld vormt van ervaring en relevante competenties. Daarnaast wilt u zeker weten dat u met de passende kandidaat connectie maakt en tegen hem of haar de juiste dingen zegt met betrekking tot een overstap naar de rol die u vacant heeft.

Neem contact op

Executive Interview Training

Inhoudelijk

We ontwikkelden een executive interview training, waarin we een verdiepingsslag maken met betrekking tot het interviewen van c-level kandidaten. We geven deze training veelal in groepsverband. Deze interactieve training bestaat uit een individuele intake, een workshop van twee dagdelen en twee uur persoonlijke interview coaching.

In het eerste dagdeel gaan we aan de slag met een door ons zelf ontwikkelde methode voor het interviewen van c-level kandidaten. Met deze methode haalt u veel sneller en gemakkelijker informatie op over Big Picture Objectives die de kandidaat heeft gerealiseerd en welk gedrag van hem of haar hier aan ten grondslag lag.

In het tweede dagdeel maken we een verdieping op het interviewen van leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het uitvragen van kennis en kunde meestal geen probleem is. Maar hoe kom je er nou achter of deze kandidaat echt een goede leider is?

Na een korte uitleg van de theorie, ligt de focus in de training op oefeningen waar meteen met de opgedane kennis aan de slag wordt gegaan. Door het oefenen kan de theorie na afloop meteen in de praktijk worden toegepast.

 

Executive Interview Training

Voor wie is deze training interessant?
  • Directors en partners in Private Equity

  • Leden Raad van Commissarissen

  • CEO's, CFO's in mid-market bedrijven

Neem contact met ons op

Meer weten?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.