DIEPGAAND DOORGRONDEN

Executive Assessment

CAREER OPENERS executive search

Executive Assessment

Introductie

Wanneer er voor vacante c-level posities kandidaten zijn uit eigen netwerk (intern of extern), is het niet altijd nodig om een headhunter in te schakelen. In dat geval moet u zelf vaststellen of de kandidaat de juiste fit voor uw organisatie is. U wil er zeker van zijn dat de kandidaat levert wat hij of zij voor de rol moet brengen.

Een traditioneel assessment is op dit niveau vaak niet de juiste oplossing. Het is omslachtig voor u en de kandidaat en levert niet altijd het gewenste resultaat. Een traditioneel assessment mist soms doel door gebrekkige focus op echte ervaring, performance en relevante business setting.

Dat is exact waar een Executive Assessment van Career Openers Executive Search uitkomst kan bieden.

Neem contact op

 

Executive Assessment

Inhoudelijk

In een Executive Assessment wordt aan de hand van een online test, een interview met twee consultants en vijf referentie gesprekken een kernachtig en pragmatisch verslag opgesteld dat inzicht geeft in de geschiktheid of ontwikkelbehoefte van een executive.

Het assessment gaat verder dan een test en interview op vaardigheden, competenties en ervaring. Het wordt verrijkt door uitgebreide en systematische referenties. Door onze jarenlange ervaring in selectie en coaching en de focus in het assessment op echte ervaring en performance, wordt er een scherper beeld verkregen van het daadwerkelijk mandaat dat de kandidaat had, de werkelijke prestaties en hoe de kandidaat echt onder druk reageert.

Career Openers Executive Search kan vanwege de diepgaande kennis over de markt de kandidaten goed benchmarken. Kandidaten waarderen daarnaast onze professionaliteit, openheid en feedback in het proces.

 

Executive Assessment

Andere redenen voor een Executive Assessment
  • Potential

    Bij de vraag of uw talentvolle interne kandidaat de next step naar de directietafel of executive board kan maken

  • Performance

    Bij een executive board member met performance issues

  • Development

    Bij development issues van een nieuw te benoemen executive board member

Meer weten?

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.