Executive Search

Wij kunnen helpen bij het vinden, aantrekken en behouden van de beste kandidaten

Career Openers Executive Search

Introductie

De wereld verandert in een hoog tempo. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, die vragen om nieuwe leiderschap. Career Openers kent hen als geen ander. Wij hebben de top 5% van de Nederlandse arbeidsmarkt zien uitgroeien tot de C-level leiders die ze nu zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise in leiderschapsontwikkeling en langdurige relaties, kan Career Openers Executive Search helpen bij het vinden, aantrekken en behouden van de beste kandidaten.

 

MID-MARKET EXECUTIVE SEARCH

Opgericht in 1997, beschikken wij over ruim 25 jaar ervaring in executive search en leiderschapsontwikkeling. Onze opdrachtgevers variëren van mid-market private equity portfolio organisaties tot DGA- en familiebedrijven binnen Retail, Consumer, E-Commerce, Consumer Technology, Services en Agri.

Wij werken met hen samen voor C-level posities en leden Raad van Commissarissen. Met innovatieve Corporates werken we samen op (senior)director- en VP-level.

 

VISIE

Wij zien dat onze opdrachtgevers in toenemende mate strenge eisen stellen aan de headhunters waar ze mee samenwerken. Zij verwachten een stevige analyse van de vacante positie, een grondige zoektocht naar relevante kandidaten en vervolgens een zorgvuldige kwalificatie. Ze zijn kritisch op kandidaten die worden voorgesteld en willen niet alleen ‘usual suspects’ maar tevens een aantal ‘odd one out’ kandidaten zien.

Ook kandidaten verwachen meer dan een oppervlakkig gesprek over hun cv. Zij verwachten een grondige analyse en op basis daarvan een onderbouwd advies over een mogelijke stap. Dit vraagt om een andere aanpak.

 

DIEPGAAND DOORGRONDEN

Career Openers Executive Search innoveert Executive Search op drie manieren. Wij zijn:

Kandidaat ontwikkelgericht: Career Openers begon in 1997 met een unieke kandidaat ontwikkelgerichte benadering van zeer getalenteerde young executives, waarbij het er vooral om ging hen te helpen bij het vinden van de beste match voor hun potentieel. De kandidaten  van toen hebben wij zien uitgroeien tot de leiders van nu. Ondanks de groei van Career Openers is kandidaat ontwikkelgerichtheid voor ons nog steeds een belangrijke drijfveer. De Career Openers consultant interviewt een kandidaat hier stevig op en is duidelijk over zijn of haar conclusies.

Grondig: In alle fasen van het executive search proces. Alleen door in alle fasen grondig te zijn krijg je de beste kandidaat op de plek. De grondigheid van Career Openers heeft zijn basis in de kandidaat (ontwikkel-)gerichtheid van de consultant. Grondig in het kwalificeren van kandidaten op drijfveren, persoonlijkheid, talent, leiderschap en de mens achter de leider. Grondig in het kaart brengen van de vacante positie en het team waarin de kandidaat terecht komt. En zeer vasthoudend.

Ondernemend: In de zoektocht naar de beste kandidaat bewandelen we regelmatig ook nog niet begaande paden.

  • Kandidaat ontwikkelgericht

Career Openers begon in 1997 met een unieke kandidaat ontwikkelgerichte benadering van zeer getalenteerde young executives, waarbij het er vooral om ging hen te helpen bij het vinden van de beste match voor hun potentieel. De kandidaten  van toen hebben wij zien uitgroeien tot de leiders van nu. Ondanks de groei van Career Openers is kandidaat ontwikkelgerichtheid voor ons nog steeds een belangrijke drijfveer. De Career Openers consultant interviewt een kandidaat hier stevig op en is duidelijk over zijn of haar conclusies.

  • Grondig

In alle fasen van het executive search proces. Alleen door in alle fasen grondig te zijn krijg je de beste kandidaat op de plek. De grondigheid van Career Openers heeft zijn basis in de kandidaat (ontwikkel-)gerichtheid van de consultant. Grondig in het kwalificeren van kandidaten op drijfveren, persoonlijkheid, talent, leiderschap en de mens achter de leider. Grondig in het kaart brengen van de vacante positie en het team waarin de kandidaat terecht komt. En zeer vasthoudend.

  • Ondernemend

In de zoektocht naar de beste kandidaat bewandelen we regelmatig ook nog niet begaande paden.

 

Onze overige diensten

Vervulde posities

Ons track record
The Employment Group
  • Hooglanderveen

Chief Financial Officer

Zeeman
  • Alphen aan den Rijn

Chief Financial Officer

United Retail
  • Huizen

Head of Marketing

Egeria
  • Amsterdam

Human Capital Director

Meer weten?

Neem contact met ons op