Career Openers

Voor opdrachtgevers

Interim

Career Openers Interim

Introductie

Interim professionals kunnen ook in uw organisatie veel waarde toevoegen. Ze ontzorgen bij een tijdelijk tekort aan talent en faciliteren flexibiliteit en innovatie. Een kortstondig tekort aan talent kan kostbaar zijn. Zeker wanneer dit een kritieke rol voor uw business betreft. Daarnaast vraagt onze economie meer dan ooit van bedrijven om zich ondernemend, innovatief en flexibel te organiseren. Interim professionals kunnen in deze transformatie een vitale rol spelen. Hun specifieke bewezen expertise en ondernemerschap is hierin vaak zeer effectief.

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een loopbaan als Interim professional. “Werk” betekent voor steeds meer mensen niet langer meer een vaste “baan” bij een werk-“gever”. Interim professionals kiezen bewust voor de vrijheid, en de risico’s die het freelance bestaan met zich mee brengt en behoren vaak tot de meest gemotiveerde en tevreden mensen in organisaties.

Al onze inspanningen zijn erop gericht om het toptalent onder de interim professionals te selecteren. Naast reputatie en bewezen wapenfeiten, selecteren wij hen o.a. ook op “fluidity” -het vermogen om zich snel aan organisaties aan te passen en te integreren.

Het Career Openers ‘DNA’: de loopbaan- en ontwikkel wensen van toptalent komen op de eerste plaats, drijft ons ook in onze dienstverlening aan interim professionals. Wij zijn vanzelfsprekend voor hen van waarde als het gaat om het vinden van uitdagende nieuwe opdrachten. Maar we maken het verschil door hun kritische klankbord te zijn over hun loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Op deze manier gaan wij langdurige relaties met hen aan en onderscheiden we ons. Hiervan profiteren organisaties die op zoek zijn naar een tijdelijke manager, director, of specialist.

Doordat we de beste interim professionals voor u voorgeselecteerd hebben kunnen we vaak al binnen 3-5 dagen 2 kandidaten voorstellen.

Neem contact op

 

 

Career Openers Interim

Disciplines en Industrieën

Onze interim professionals worden veelal ingezet op projecten op het gebied van innovatie, strategie, change management en technologische ontwikkeling.

Career Openers bemiddelt interim professionals, werkzaam op management en directieniveau en specialisten. Dit doen we bij midmarket bedrijven in eigendom van private equity en familie(s) binnen Consumer (food en non-food retail, FMCG en durables), digital, omnichannel, e-com, consumer technology, services, agri(tech) en retail suppliers.

Binnen multinationals en beursfondsen zijn we actief op director/VP level binnen commercie, digital/e-com, finance, HR, operations, supply chain, business development en strategy.

Meer weten?

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.