Career Openers

Interim

Top opgelost

Career Openers Interim

Introductie

Bij Career Openers Interim richten wij ons op toptalent interim professionals. Je bent werkzaam op Management of Directie niveau of bent een specialist. Je hebt besloten om je carrière als freelance interim professional invulling te geven. De vrijheid van het ondernemerschap geeft je veel energie. Je kiest voor onafhankelijkheid met alle voordelen van dien. Tegelijk heb je je eigen ontwikkeling hoog in het vaandel staan en je realiseert je dat je ook daarvoor zélf verantwoordelijk bent. Een belangrijke vraag die je jezelf stelt is: Hoe blijf ik mij als interim professional en als leider constant ontwikkelen?

Ook voor interim professionals is de kandidaat ons vertrekpunt. Waar sta jij in je ontwikkeling als professional en als leider? Als we dat samen scherp hebben kan je als interim professional een betrouwbaar advies van ons verwachten.

We investeren in warme en langdurige relaties. Enerzijds door de acquisitie van interessante nieuwe opdrachten. Anderzijds door te adviseren op het gebied van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Meer weten over wat Career Openers voor u kan betekenen?

Meer weten

Career Openers Interim

Disciplines, sectoren en organisaties
 • Disciplines

  Category Management, Marketing, Sales, Digital, Finance, Human Resources, Supply Chain, Strategy, Operations.

 • Sectoren

  Consumer (food en non food retail, FMCG en durables), digital, omnichannel, e-com, consumer technology, services, agri(tech), FMCG- en retail suppliers.

 • Organisaties

  Mid-market en corporates.

Career Openers Interim

Ons Track record

JUMBO Supermarkten
 • Veghel

Consultant Data & Analytics

Brandmanager Vemedia
 • Diemen

Brandmanager

Coty
 • Schiphol

Salesmanager

Meer weten?

Neem contact met ons op
1Gegevens
2Werk
3CV
 • Hidden