Innovator community

Extern klankbord voor de leiders van morgen

Introductie

Prikkelen van Innovators

Bij jouw huidige werkgever heb je indrukwekkende wapenfeiten geboekt en verschillende promoties gemaakt. Kortom, je bent succesvol en zit goed op je plek. Toch vraag je jezelf ook af: kan mijn groei ergens anders nog sneller gaan en wat zijn mijn mogelijkheden buiten deze organisatie?

Met de Innovator Community prikkelen wij de Innovator van vandaag om na te denken over zijn ontwikkeling naar de succesvolle leider van morgen. Voor Young Executives uit de absolute top van de Nederlandse arbeidsmarkt dient dit platform als extern klankbord. Een spiegel die Career Openers je voorhoudt op het vlak van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Benieuwd naar hoe je in aanmerking komt voor de Innovator Community?

Lees verder

Talent Grid

Kom jij in aanmerking voor de Innovator Community?

Beschik jij over organisatiesensitiviteit en ben jij ‘challenging’? Wij geloven dat een succesvolle (potentiële) leider op beide dimensies hoog scoort óf de potentie heeft om hierop te groeien. Deze uitzonderlijke professional noemen wij een Innovator. Een typering uit onze Talent Grid, die de basis vormt voor advies op het vlak van jouw loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. 

De naam verraadt het al: Innovators verwelkomen we graag in onze community. Heb jij indrukwekkende wapenfeiten geboekt die bewijzen dat jij de (potentiële) leider van morgen bent?

Aanmelden voor Innovator Community

 

 

 

Diensten

De Innovator Community in de praktijk
 • Jaarlijkse check-ups

  Vanuit een betrokken én onafhankelijke positie bespreek je met de consultant de geboekte progressie en aandachtspunten in jouw loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

  Aanmelden voor Innovator Community
 • Workshops

  Omringt door succesvolle peers en gastsprekers komen loopbaan- en leiderschapsgerelateerde thema's aan bod.

 • Oriënterende gesprekken

  Wanneer je besluit een externe loopbaanstap te maken, brengen wij je in contact met relevante werkgevers die een omgeving bieden waarin jij de besproken professionele groei kan maken.

Registreren

Aanmelden voor de Innovator Community
1 Gegevens
2 Werk
3 CV