Career Openers

Executive Search

Voor opdrachtgevers

Executive Search

Introductie

Resultaatgericht, zorgvuldig, onafhankelijk en betrouwbaar. Zo opereert Career Openers Executive Search al 20 jaar. Nog meer dan andere bureaus stellen we daarbij de kandidaat centraal. Dit betekent niet dat uw wensen en behoeftes van minder belang zijn. In tegendeel, het is onze visie dat deze aanpak zorgt voor de meest succesvolle match.

Bij Career Openers investeren we in langdurige relaties met de top 5% van de Nederlandse arbeidsmarkt. Relaties van soms al tientallen jaren die zijn gebaseerd op vertrouwen en onafhankelijke feedback. Klanten kwalificeren ons om dezelfde reden als hun ‘trusted advisor’.

Bij Career Openers Executive Search helpen we de belangrijkste rollen binnen uw organisatie te vervullen. Dit doen we door te zoeken in ons uitgebreide netwerk én daarbuiten. Wij zoeken kandidaten op basis van een profiel dat we samen hebben opgesteld. Zo weten wij precies wat voor kandidaat u zoekt en voor welke uitdaging hij of zij staat.

We hebben met potentiële kandidaten een uitgebreid en diepgaand interview, waar we naast ervaring en relevante skills echt inzicht krijgen op de loopbaanwensen en motivatie van de kandidaat.

Aan de hand van de interviews en het nemen van referenties, stellen we drie tot vier kandidaten voor aan de hand van een uitgebreid profiel. Deze passen niet alleen bij uw organisatie, maar zijn ook de juiste match met de uitdaging die ze te wachten staat.

Naast een zeer gedegen aanpak om de juiste kandidaat te vinden, kunt u van ons gedurende het gehele proces een kritische houding, objectiviteit, creativiteit en stamina verwachten.

Neem contact op

 

Executive Search

Disciplines & Industrieën

Career Openers Executive Search bemiddelt C-level posities (CEO, CFO, CCO, COO, CMO, CIO, CHRO) en leden Raad van Commissarissen bij mid-market bedrijven in eigendom van private equity en familie(s) binnen Consumer (food en non-food retail, FMCG en durables), digital, omnichannel, e-com, consumer technology, services, agri(tech) en retail suppliers.

Binnen multinationals en beursfondsen zijn we actief op director/VP level binnen commerce, digital/e-com, finance, HR, operations, supply chain, business development en strategy.

Executive Search

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen
 • Executive Assessment

  2 uur durend interview met twee consultants, een online assessment en vijf referentie gesprekken leiden tot een kernachtig en pragmatisch rapport over de geschiktheid of ontwikkelbehoefte van een executive.

  Meer lezen
 • Executive Search

  C-level posities en leden van Raad van Commissarissen bij bedrijven in eigendom van private equity en familie(s). Director en (Senior) VP level bij internationale corporates.

  Naar posities
 • Executive Interview Training

  C-level interview training voor directors en partners van Private Equity firma's en Commissarissen, CEO's en CFO's werkzaam binnen mid-market organisaties.

  Meer lezen

Wij helpen u graag

Neem contact met ons op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.