Career Openers

Executive Search

New generation leaders

Career Openers Executive Search

Introductie

De wereld verandert in hoog tempo. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, die vragen om een nieuwe generatie leiders. Career Openers kent hen als geen ander. Wij hebben de top 5% van de Nederlandse arbeidsmarkt zien uitgroeien tot de C-level leiders die ze vandaag de dag zijn.

Door onze jarenlange ervaring, kennis van leiderschapsontwikkeling en langdurige relaties met de nieuwe generatie leiders helpt Career Openers u de beste kandidaten te vinden, aan te trekken en aan u te verbinden. In Executive Search selecteren wij de beste kandidaten voor u. Ook helpen we bij het maken van een verdiepingsslag op het interviewen van c-level kandidaten met behulp van een Executive Interview Training. Of doen we een Executive Management Assessment om vast te stellen of een kandidaat past bij uw organisatie.

Wat we voor u kunnen betekenen

Diensten
 • Executive search

  Director en (Senior) VP posities bij (internationale) corporates, c-level functies bij Family en Private owned bedrijven en leden Raad van Commissarissen.

  Naar posities
 • Executive Assessment

  In een Executive Assessment wordt aan de hand van een online test, een interview met twee consultants en drie tot vijf referentie gesprekken een kernachtig en pragmatisch verslag opgesteld.

  Naar Assessment
 • Executive Interview Training

  De doelgroep voor de training zijn directors en partners van Private Equity firma’s, Commissarissen en CEO’s en CFO’s. Allen werkzaam binnen mid-market organisaties.

  Naar training

Executive Search

C-level posities

Vervulde posities

Ons track record
Bergman Clinics
 • Naarden

Divisional Director

Infinitas Learning
 • Utrecht/Groningen

Group Human Resources Director

BEEQUIP
 • Rotterdam

Chief Financial Officer

Action
Action
 • Zwaagdijk

Head of Global Marketing

Meer weten?

Neem contact met ons op