Onderscheidend

Mid-Market Executive Search

Career Openers Executive Search

VISIE

Wij zien dat onze opdrachtgevers in toenemende mate strenge eisen stellen aan de headhunters waar ze mee samenwerken. Zij verwachten een stevige analyse van de vacante positie, een grondige zoektocht naar relevante kandidaten en vervolgens een zorgvuldige kwalificatie. Ze zijn kritisch op kandidaten die worden voorgesteld en willen niet alleen ‘usual suspects’ maar tevens een aantal ‘odd one out’ kandidaten zien.

Ook kandidaten verwachten meer dan een oppervlakkig gesprek over hun cv. Zij verwachten een grondige analyse en op basis daarvan een onderbouwd advies over een mogelijke stap. Dit vraagt om een andere aanpak.

DIEPGAAND DOORGRONDEN

Career Openers Executive Search innoveert Executive Search op drie manieren. Wij zijn:

Kandidaat ontwikkelgericht: Career Openers begon in 1997 met een unieke kandidaat ontwikkelgerichte benadering van zeer getalenteerde young executives, waarbij het er vooral om ging hen te helpen bij het vinden van de beste match voor hun potentieel. De kandidaten  van toen hebben wij zien uitgroeien tot de leiders van nu. Ondanks de groei van Career Openers is kandidaat ontwikkelgerichtheid voor ons nog steeds een belangrijke drijfveer. De Career Openers consultant interviewt een kandidaat hier stevig op en is duidelijk over zijn of haar conclusies.

Grondig: In alle fasen van het executive search proces. Alleen door in alle fasen grondig te zijn krijg je de beste kandidaat op de juiste plek. De grondigheid van Career Openers heeft zijn basis in de kandidaat (ontwikkel-)gerichtheid van de consultant. Grondig in het kwalificeren van kandidaten op drijfveren, persoonlijkheid, talent, leiderschap en de mens achter de leider. Grondig in het kaart brengen van de vacante positie en het team waarin de kandidaat terecht komt. En zeer vasthoudend.

Ondernemend: In de zoektocht naar de beste kandidaat bewandelen we regelmatig ook nog niet begaande paden.

Career Openers Executive Search

Services
 • Executive & Interim Search

  C-level posities en leden Raad van Commissarissen bij mid market bedrijven in eigendom van private equity en familie(s). Director en (Senior) VP level bij (internationale) corporates. Met Career Openers Interim Search richten wij ons op toptalent interim professionals werkzaam op Management- of Directieniveau of als specialist.

  Executive Search
 • Executive Interview Training

  C-level interview training voor directors en partners van Private Equity firma’s en Commissarissen, CEO’s en CFO’s werkzaam binnen mid market organisaties.

  Executive Interview Training
 • Executive Management Assessment

  2 uur durend interview met twee consultants, een online assessment en vijf referentie gesprekken leiden tot een kernachtig en pragmatisch rapport over de geschiktheid of ontwikkelbehoefte van een executive.

  Executive Assessment