Wij zijn jouw Trusted Advisor

in loopbaan- en leiderschapsontwikkeling

Introductie

Zoveel meer dan Werving & Selectie

Bij Career Openers helpen we niet alleen bij het vinden van jouw ideale vervolgbaan of interim opdracht. We staan voor je klaar tijdens jouw gehele carrière. Dit doen we door ons grondig in je te verdiepen. Door jouw ambities en wensen in kaart te brengen en inzicht te geven in mogelijke loopbaanpaden. Dat maakt ons jouw Trusted Advisor als het aankomt op loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen in jouw professionele ontwikkeling?

Lees verder

Diensten

Wat Career Openers voor jou kan betekenen
 • Innovator Community

  De Innovator Community is het platform waarmee Career Openers de loopbaan- en leiderschapsontwikkeling prikkelt van Young Executives uit de absolute top van de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Meer informatie
 • Search

  Career Openers biedt interessante loopbaanmogelijkheden binnen Category Management, Marketing, Sales, Digital, Finance, Human Resources, Supply Chain en Operations.

  Bekijk jobs
 • Interim

  Career Openers bemiddelt in uiteenlopende interim projecten bij (internationale) corporates, familiebedrijven en private equity owned bedrijven uit ons netwerk.

  Lees verder

Talent grid

De basis voor jouw persoonlijk advies

We bemiddelen in interessante vacatures die relevante loopbaanstappen zijn. Toch is niet de vacature, maar zijn jouw ambities en loopbaanwensen bij Career Openers het vertrekpunt. Om je verder te kunnen helpen hebben wij de Talent Grid ontwikkeld. Dit grid vormt de basis voor het persoonlijke advies voor jouw loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

De Talent Grid kent twee dimensies: organisatiesensitiviteit en hoe ‘challenging’ je bent. Wij geloven dat een succesvolle (potentiële) leider op beide dimensies hoog scoort óf de potentie heeft om hierop te groeien.

Kom jij in aanmerking voor de Innovator Community?

Lees meer over de Innovator Community

Het team

Wij zijn Career Openers.

Contactgegevens

Ons kantoor
Hoofdkantoor Amsterdam
Westerdoksdijk 1
1013 AD Amsterdam